Треньорът на ЦСКА: Шансът бе на наша страна, не може да играем така


Треньорът на ЦСКА: Шансът бе на наша страна, не може да играем така
Снимка: БГНЕС

1904 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не бе доволен от играта на своя отбор въпреки победата над Локомотив (Пловдив). Белчев отново наблегна на това, че "червените" трябва да подобрят контрола над топката и скоростта в атака, за да заиграят добър футбол.

"Шансът беше на наша страна. Мисля, че през по-голямата част двубоят бе равностоен. Играта ни обаче не може да изглежда по този начин. Трябва да подобрим контрола над топката, скоростта в атака, самочувствието, трябва да сме по-търпеливи", започна Белчев.

"Бяхме подготвени за пресата на Локомотив. Не правихме това, което трябавше да правим, за да излезем от пресата. Тимът на Локомотив е един агресивен отбор, който не се страхува да пресира дълбоко", добави още той.

В лагера на ЦСКА не е имало притеснение заради новините за заразени с коронавирус в Локомотив. "Готвихме се нормално. Имахме информация, че имат болни. Не ни интересуваше, просто се готвихме", категоричен бе Белчев.

Относно предстоящия мач на ЦСКА, треньорът на "армейците" заяви: "Първо трябва да възстановим футболистите. Трябва да изглеждаме много по-добре срещу отбора на Берое."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички