Треньорът на ЦСКА определи като "фалшива информация", че съперникът им в ЛЕ е пред разпад


Треньорът на ЦСКА определи като "фалшива информация", че съперникът им в ЛЕ е пред разпад
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4112 0

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов заяви, че отборът трябва да подобри своята игра във всички фази. Днес бе официално представен отборът с контрола срещу Вихрен, спечелена от "червените" с 3:0.

"Казах още на пристигането на летището, че отборът е готов. Днес не бяхме максимално концентирани. Постигнахме добър резултат и това беше най-важното. Няма контузии и сме готови да чакаме битките за Европа. Във всички фази играта на ЦСКА трябва да се подобри. Бяхме балансирали двата състава. Кой ще играе, ще видите непосредствено преди мача с Титоград. Новите се стараят и се вписват добре", заяви Митов след двубоя.

Той определи като "фалшиви информации" слуховете, че тимът на Титоград, срещу който "червените" ще играят в първият квалификационен кръг на Лига Европа, е пред разпад. "Фалшиви информации са, че отборът на Титоград е пред разпад. Пратихме съгледвач на мача, анализирали сме ги. Момчетата ще бъдат информирани за силните и слабите страни на противника. Не стоим със скръстени ръце. Сами виждате прогреса в Митко Митков. В определени моменти правим грешки, но затова сме тук, за да работим. Надявам се да спечелим. Първите мачове са трудни, всяко начало е трудно. Ще подходим отговорно".

От "Българска армия" вече обявиха цените на билетите за първия мач в Лига Европа срещу Титоград. Освен това е ясно и по коя телевизия ще бъде излъчвана срещата. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички