Съперникът на ЦСКА в ЛЕ е пред разпад, младоци излизат срещу "червените"


Съперникът на ЦСКА в ЛЕ е пред разпад, младоци излизат срещу "червените"
Снимка: принтскрийн

4664 0

Съперникът на ЦСКА в първи кръг на Лига Европа - Титоград, изпитва огромни затруднения малко повече от седмица преди първия двубой. Черногорският клуб е останал без почти целия си титулярен състав, което със сигурност е положително за "червените".

Треньорът на Титоград Драголюб Джуретович призна, че тепърва ще трябва да мисли как да сглоби състав за предстоящите битки. Самият Джуретич е нов на треньорския пост в отбора, като е бил назначен заради богатия си опит да гради отбори от млади играчи.

Такава ще е целта пред него и през предстоящата кампания. "Имах среща с президента и той ми каза, че трябва да сглобявам състав от младоци. И няма как да е иначе, тъй като е прекалено дълъг списъкът на играчите, които ни напуснаха. Вратарят Люлянович, защитниците Бакрач, Ойданович, Радулович и Дедич, най-добрият ни нападател Павичевич, както и партньорът му Шекулич си тръгнаха, а Банович предпочете да отиде на проби в Триглав", разкри Джуретич", заяви наставникът. Първият двубой е на 9 юли на стадион "Българска армия", а реваншът в Черна гора е седмица по-късно.

А повече подробности за Титоград и успехите, които са имали през годините - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички