Треньорът на ЦСКА: Играчите ме разочароваха, но вината не е тяхна


Треньорът на ЦСКА: Играчите ме разочароваха, но вината не е тяхна
Снимка: БГНЕС

1803 0

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше категорично недоволен от представянето на "червените" в мача за Купата на България срещу Ботев (Враца). Столичани едва се спасиха срещу скромния тим от провинцията, а обратът в мача дойде чак след червен картон за гостуващата селекция.

"Имаше подценяване на отбора на Ботев Враца, макар че във времето след мача с Левски многократно отбелязах, че това е един тим, който до последния кръг на Втора лига имаше 8 мача без загуба. Може би още бяхме подвластни на емоциите от дербито, от което се и опасявах. Не пресирахме противника правилно и организирано. Когато не ти тръгне даден мач, много трудно се пренастройваш, докато той тече”, коментира Белчев.

"За съжаление, съм разочарован от някои футболисти. Няма сега да коментирам, оставям го за съблекалнята", каза Белчев по повод представянето на някои играчи, но не пожела да бъде по-конкретен.

"Най-нормалното е да не питате футболистите защо не играят. Мен трябва да питате, това са въпроси към мен. Нормално е даден играч да се сърди, когато бъде сменен. Не е само Манолев. Нещата ги решавам аз, аз нося отговорността и въпросите трябва да са към мене. Това, което се изписа и го вкараха в устата на Манолев, не е точно това, което трябва да е. Микроклиматът в съблекалнята е много добър, на някои хора им се иска да не е така", заяви треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички