Треньорите за Галин Иванов: А правилникът?


Треньорите за Галин Иванов: А правилникът?
Снимка: БГНЕС

1514 0

Председателят на новосъздадената Асоциация на българските треньори Стефан Грозданов взе отношение по назначаването на Галин Иванов в ЦСКА и търсенето на специалист с лиценз в щаба му.

"Борим се и постоянно алармираме против тази практика. Държим на правилника на БФС, който гласи, че елитните отбори могат да се водят само от треньори с лиценз "Про". Тези, които го нямат, могат да бъдат на пейката само в два мача. Против погазването на правилата сме, но не сме контролен орган, само можем да алармираме", заяви Грозданов пред "Меридиан мач".

"Нека ми обяснят какво значи лицензоносител, защото тази дума нищо не ми говори. Какво означава това? Че един работи, носи отговорност, а друг му ползва лиценза. Не сме против Галин Иванов, който може да стане по-добър треньор от всички нас. Трябва обаче да се спазва правилникът. Призоваваме треньорите, които членуват в Асоциацията и стават все повече, да не си дават лиценза. Това е морален акт, който трябва да даде тласък на родния футбол", категоричен е Грозданов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички