Джевизов: Галин и Владо са с голям потенциал


Джевизов: Галин и Владо са с голям потенциал

1318 0

Директорът на ДЮШ на ЦСКА Спас Джевизов похвали ръководството за назначението на Галин Иванов за старши треньор на тима. Той познава отлично младия специалист, след като му бе треньор в първия отбор на "червените" през пролетта на 2000 г.

"Назначението на Галин и Владо Манчев е признание за школата. Но този ход на ръководството ми създава грижи, тъй като трябва да търся заместници и на двамата. Най-вероятно ще вземем външни хора", обясни Джевизов.

"Щастлив съм, че шефовете се обърнаха към ДЮШ, това говори много. Пожелавам успех на Галин и Владо, те го заслужават. Имат огромен потенциал и дано го покажат. Залогът е голям, надявам се да не прегорят и да не бъдат изхабени. Но пък им се дава наистина рядък шанс и трябва да го използват", добави директорът на ДЮШ.

"В отбора набор 1998, воден досега от Галин Иванов има шест юношески национали. Това показва неговата отлична работа с тези момчета", изтъкна големият нападател на "червените" от 80-те години.

"Идеята да бъдат назначени Галин и Владо е с цел да се осъществи приемственост между юношеските формации на ЦСКА и мъжкия отбор. Да се възстанови това, което бе преди години, когато отборът ни вървеше добре в Европа. Галин няма опит с мъжки отбори, но пък има воля и характер", каза още Спас Джевизов.

Наборът на Галин, който участва в Елитната група до 17 години, има мач с Дунав днес в София, като ще бъде воден поне временно от Антон Димитров-Пирожката, съобщава "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички