Трансферните планове на ЦСКА: Още един национал е пред трансфер на "Армията"


Трансферните планове на ЦСКА: Още един национал е пред трансфер на "Армията"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5712 0

На "Българска армия" се работи усилено около селекцията на ЦСКА през лятото, като фокусът изглежда ясен - да бъдат привлечени добри български футболисти, които да увеличат класта на отбора и същевременно да се превърнат в гръбнак на националния отбор. И поредният набелязан футболист е Мартин Минчев от Черно море, пише "Меридиан мач".

Интерес към новоизлюпения национал има и от Левски, и от Лудогорец, но ръководството на "червените" е в добри отношения с колегите си от Варна, а запознати на "Армията" твърдят, че преговорите вече са започнати. Самият Минчев направи сериозно впечатление през настоящия сезон, особено в мачовете от пролетния дял.

Голямата цел за лятото на ЦСКА продължава да е Тодор Неделев, който по всяка вероятност ще премине при "червените", ако не си намери силен европейски тим, в който да поправи грешките, които допусна при преминаването си в Майнц. "Червените" имат интерес към още един силен млад футболист от Първа лига - кой е той, четете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички