"Традицията се запази": ЦСКА се изгаври с ЦСКА 1948 преди мача им (СНИМКА)


"Традицията се запази": ЦСКА се изгаври с ЦСКА 1948 преди мача им (СНИМКА)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимка: LAP.bg

12177 0

ЦСКА продължава битката за титлата, въпреки че потенциално може да изостане на шест точки от Лудогорец, ако "орлите" спечелят мача си пасив. Разградчани имат да играят срещу ЦСКА 1948, когото победиха три пъти в рамките на един месец.

Това се случи последователно във финала за Суперкупата на България (след дузпи), на четвъртфиналите за Купата на България и в редовен кръг от Първа лига. Те все още не са изиграли отложения им двубой от старта на сезона, когато Лудогорец поиска отлагането заради ангажиментите в Европа.

Именно ЦСКА 1948 е следващият опонент на ЦСКА. Между двата отбора има напрежение, откакто първият влезе в елита. Провокации и прояви има и от двете страни, като това прави мачовете им по-емоционални.

Още: Официално: ЦСКА обясни новата контузия на Юрген Матей - колко време (поне) ще е аут?

Враждата между ЦСКА и ЦСКА 1948: Нов епизод

В събота, 9-и март, те се срещат в "Бистрица" от 15:00 часа. На официалния си сайт обаче "армейците" отказаха да назоват опонента по име - нещо, което се получава като традиция и за двата клуба спрямо другия.

"Тимът от Бистрица" - така е вписан ЦСКА 1948 в програмата на ЦСКА. Освен това на официалния сайт, където са изобразени предстоящите двубои за тима, вместо емблемата на опонента, както се процедира с другите съперници, е поставен въпросителен знак (вижте за какво става въпрос по-долу в материала). Преди въпросния мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА пък ще има и важна среща с полицията.

Култов Вили Вуцов за пореден път - спомена Фернандо Каранга от ЦСКА и запита: Къде се намираме?

ЦСКА се изгаври с ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички