Това иска ЦСКА от Асприля: Голът за Литекс, с който се изгаври с половината тим на Лудогорец (ВИДЕО)


Това иска ЦСКА от Асприля: Голът за Литекс, с който се изгаври с половината тим на Лудогорец (ВИДЕО)

8285 0

ЦСКА спечели така желаната битка за подписа на Данило Асприля. "Армейците" ще се подсилят с поредно ново попълнение, за което има очаквания, че ще се включи много силно. Асприля трябва да бъде сред най-ключовите футболисти на "червените" в поредния им опит да детронират Лудогорец.

А играчът определено има някои много приятни спомени от срещите с хегемона в българския футбол за последните над 10 години. Той се е разписвал неведнъж срещу разградчани, а едно от попълненията е наистина вълшебно.

Както е известно, Данило Асприля бе част от друг български клуб в продължение на два сезона, след като носи фланелката на Литекс. А в един дуел между "оранжеви" и "зелени" падна и гол, който остава сред най-красивите в кариерата на Асприля.

Въпросният мач се състоя на 18.07.2015 година. Крайният резултат от мача бе 2:0 за домакините от Ловеч. Точни за успеха бяха именно Данило Асприля (26') и Диого Виана (86'). Любопитното е, че и Виана бе част от ЦСКА за известно време.

В онзи сблъсък Асприля пое топката в собствената си половина, справи се с петима различни футболисти на съперника (с един от тях - на два пъти, след като позицията му бе възстановена), за да преодолее накрая и Владислав Стоянов. Мжоете да видите изпълнението му чрез кадрите по-долу в материала.

Вижте и екстравагантното ВИДЕО, с което Асприля бе представен като футболист на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички