Тошко Янчев: След лагера, в ЦСКА станаха едни неща, които ще излязат наяве


Тошко Янчев: След лагера, в ЦСКА станаха едни неща, които ще излязат наяве

1745 0

Бившият футболист и треньор в ЦСКА Тодор Янчев индиректно потвърди изказаната от не едно футболно лице информация, че конспирация стои зад срива на "червения" клуб - игрови и повсеместен.

"Един път се махнах заради неправилно управление, сега пак сме на същия хал. Феновете на този велик отбор не заслужават тази съдба. Колкото и да не вярвам, че нямаме победа тази година – мачовете са налице. Това просто не е ЦСКА, който трябва да бъде. В подготвителния период играхме по един начин, после станаха едни неща, като се прибрахме, които ще излязат наяве. След време всички ще съжаляват, дано вече да не е късно", коментира Янчев пред ТВ7. Днес той завърши висшето си образование в НСА.

Янчев сподели, че случващото се в клуба му причинява огромна болка.

"Голяма болка изпитвам за ЦСКА. Това е най-точната дума. Това не е състояние, което приляга на този велик клуб. Ръководителите трябва да имат много по-голяма отговорност, трябва да са по-ангажирани. Нашата работа, на хората отвън, е да подкрепяме клуба. Но този клуб е институция, той е история, това са велики футболисти, купи, медали, постижения... И всичко това да отиде с лека ръка на вятъра. Фалит звучи тежко, не приемам тази дума. Искрено се надявам в оставащите дни сегашните управници да не стигнат до фаталния част", сподели той.

Относно завършеното си образование, един от любимците на "червената" агитка заяви, че съжалява, че го е направил късно.

"По-добре обаче по-късно, отколкото никога. Такъв е животът – вечно се учим. Изпитвам голям респект към всички преподаватели, винаги имах разбиране от тяхна страна, все пак бях и действащ футболист и помощник-треньор след това и се налагаше и да пропускам от време навреме", призна Янчев, който разкри, че любимите му предмети са били свързани с футбола, но ските също са го впечатлили като спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички