Томов за делото: Все едно да съдят Домусчиев


Томов за делото: Все едно да съдят Домусчиев

1763 0

"Може ли прокуратурата да повдигне обвинение и на Кирил Домусчиев за това, че издържа Лудогорец с парите от бизнеса си?"

Този въпрос зададе главният акционер на ЦСКА Александър Томов, за когото днес държавното обвинение поиска десет години затвор.

"Прамод Митал искаше да помага на ЦСКА. Давал е пари на ЦСКА, плащал е за ЦСКА. По същия начин го прави в момента и Кирил Домусчиев. Но ще му повдигне ли някой обвинение на него за това, че издържа Лудогорец с пари от заводите си", коментира Томов.

Бившият вицепремиер заяви също, че не се притеснява за изхода на делото срещу него.

"Обвинителният акт е антиконституционен. Затова всичко ще свърши с наш стратегически успех. Умишлено нито един от индийците не е поканен за свидетел. Просто са ни нарочили нас и вече седем години въртят едно и също. И на всичкото отгоре има укрити документи – цели 17. Един от тези документи е, че е изпълнение на разрешен договор от държавата за продажбата на ЦСКА, но те от тези пет сделки вадят две за плащания, в които няма индийци, а сме само ние и прилагат тях. Ясно е, че става дума за избирателно дело", допълни Томов.

"На искането на девет години Апелативният съд ги отмени. Не вярвам, че това ще доведе до нещо. Прокуратурата не променя нищо, а само хората и това е проблемът. А всъщност сделките не само, че са законни, но са в интерес и на Кремиковци, и на ЦСКА. Няма увреждане и на двете дружества", каза главният акционер на ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички