Свърши ли ерата Стойчо Младенов в ЦСКА? Томов е категоричен!


Свърши ли ерата Стойчо Младенов в ЦСКА? Томов е категоричен!

3141 0

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов разкри какво е бъдещето на треньора на тима Стойчо Младенов, след като с третата си поредна загуба - този път от "Ботев" (Пд) и отново на нула, "червените" изостанаха с 3 точки в битката за титлата от Лудогорец.

"Болезнено е, но всички губят.Няма смисъл в голямата буря да сменяш капитана на кораба. Една треньорска смяна сега е рискована и опасна. Трябва да се даде шанс на Младенов да направи корекции и да проведе една силна битка за титлата", коментира силният човек на "Българска армия" пред БНТ.

Томов коментира и играта на своя тим, като застана зад думите на треньора, че единадесетте в червено са играли много немотивирано.

"Това не е ЦСКА, който познавам и искам да виждам. Лимитът на загуби за ЦСКА е изчерпан. Тази немотивираност не може да бъде търпяна. тя се дължи на голям фенски натиск, а и някои състезатели подведоха, няма да казвам кои, видя се кой сгреши. Ние няколко пъти предупредихме, че искаме да се играе феърплей, не стана. При нова загуба ще последват санкции, те и в момента се налагат", категоричен бе главният акционер в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички