Томов поръчал декларацията срещу новата власт


Томов поръчал декларацията срещу новата власт

1369 0

Александър Томов е идеологът на декларацията на УС на ЦСКА, насочена срещу собствениците Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, твърди "Тема Спорт". Томов лично е настоял за разпространението й до медиите, като не всички членове на Управителния съвет са били съгласни с нея, въпреки че имената им стоят отдолу.

Декларацията най-вероятно е вследствие на думите на Ивайло Манджуков, който призова за влизането на икономическа полиция и прокуратура в ЦСКА, за да се установи какво е вършено в клуба през последните години. Томов се е ядосал много на тези думи на Манджуков и затова дошъл и отговорът на бившия силен човек на "Армията" под формата на декларация на УС.

Бившият мажоритарен собственик на клуба също така е бил и неприятно изненадан от назначението на Любослав Пенев за треньор. Твърди се, че през последните дни Томов и Стойчо са коментирали възможността да се завърнат в ЦСКА, отново в ролята на спасители, като за целта Лупи е бил изготвил и план за действие. Назначението на Пенев обаче е парирало евентуална такава развръзка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички