Томов: Няма ли сделка днес, ЦСКА е застрашен!


Томов: Няма ли сделка днес, ЦСКА е застрашен!
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

2133 0

Мажоритарният акционер в ЦСКА Александър Томов предупреди, че реализирането на сделката по прехвърлянето на акциите е жизненоважно за клуба. В противен случай може да има негативни последици за "червените".

"Вече повече от месец се обсъжда преструктурирането на клуба. Ще ви кажа, че на полувремето на мача с Берое подписах двете папки, съдържащи копия по прехвърлянето на акции. Имаме две споразумения с господин Инджов, всичко е уточнено. В последния момент той се отдръпна и поиска ден-два да се запознае лично със счетоводството на клуба - понеделник-вторник. Искам да предупредя, че срокът за сделка е утре! (б. а. - днес). Защото иначе застрашаваме ЦСКА. Аз не правя никакви пречки. А Лорънс Дейвис никога не е имал пряка или косвена връзка с „Лира Инвестмънтс" . Това е инвестиционна компания под мое ръководство, а ръководителите и вече са подписали за сделката", откровен бе Томов пред "Меридиан мач".

"Поне моето разбиране е след преструктурирането на клуба господин Инджов да поеме ръководството. Желанието ми е да продължи развитието на ЦСКА и клубът да бъде обезпечен. Футболът е сложен бизнес, а Инджов трябва да направи своя избор за ръководство. Той е професионален мениджър, изключително спокоен и уравновесен човек. Имам превъзходни впечатления и от сина му Деян Инджов - изграден млад човек, със западно възпитание и много чужди езици. Препоръката ми е той и Ивайло Манджуков да влязат в бъдещото ръководство на ЦСКА", каза още политикът.

Томов призна, че е подготвен и за внезапен обрат. "Има план Б, но на мен ми се иска да се случи план А. Той винаги е по-добър. ЦСКА е кауза, голям социален проект. Да не забравяме, че спасихме клуба от моргата, тръгнахме от абсолютната нула. Днес се появяват различни инвеститори, има няколко варианта. Това е позитивното", завърши Александър Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички