Александър Томов: Ходил съм с по 5 лв. в джоба, за да донеса пари в ЦСКА


Александър Томов: Ходил съм с по 5 лв. в джоба, за да донеса пари в ЦСКА
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

2110 0

"Говорил съм десетки пъти с Инджов и Манджуков през последните 18 месеца. Аз не съм  Чичко Паричко. Каквото щете си пишете, но по седмица съм ходил с 5 лв. в джоба, за да донеса пари на „Армията”, коментира Александър Томов декларацията, която Юлиян Инджов разпространи преди началото на пресконференцията на стадион "Българска армия".

"Финансови приходи от ЦСКА нямам. Има счетоводство може да се провери. Тези хора не разбраха, че във футбола имаш друго ценообразуване", допълни той.

„Три поредни дни от утре ще има отворена стая за фенове, които искат да помогнат на ЦСКА. Обръщаме се към тях с молба да вземат акциите на тези двамата, да дадат пари, с които да си върнем залога. И тези акции ще станат акции на феновете. Това ще означава контрол на феновете, непрекланяне на глава пред Лудогорец. Този мач и следващия ще решат титлата. Ние преди този мач получаваме удар в гърба“, заяви Томов.

 

"През 2013 г. нямахме отбор и благодарение на Стойчо Младенов този отбор бе сформиран. Няма как голям треньор да го хванеш на ниска заплата. Ако пак се съгласи да работи в ЦСКА, надницата му ще е много по-ниска. Приемам, че заплатата на Младенов бе достатъчно сериозна и висока, че градираше през годините, че си взе парите, дължими от "Титан", но той беше стълб около този отбор, с който разполагаме.

"Всичко това се случи, когато започнаха плейофите. Трябва да има управленски морал", коментира основният акционер на ЦСКА поведението на Юлиян Инджов и Петър Манджуков

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички