Томов: ЦСКА със сигурност ще може да разчита на парите на Ло


Томов: ЦСКА със сигурност ще може да разчита на парите на Ло
Снимка: БГНЕС

3047 0

Със сигурност, милиардерът от Хонконг Стивън Ло ще подпомага ЦСКА. Това бе лично заявено от босът на "червените" Александър Томов при представянето на Златната и Бронзовите обувки, спечелени от Петър Жеков през миналия век.

В момента, азиатецът се занимава с изграждането на мегапроекта Света София в близост до Елин Пелин. От успеха на това начинание зависи и участието му в издръжката на столичния клуб.

"Стивън Ло със сигурност ще ни помага. Очаквам този проект Света София да допринесе много за благото на ЦСКА. Не крия, че с него е свързано и обявяването на генералния ни спонсор. Нямам намерение да слагам на екипите някакви неща за по 100-200 хил. лв." - сподели Томов.

Той коментира и проблема около неиздължените пари на Емил Гъргоров. Сумата трябваше да бъде преведена на Бадема до 30 септември, но пари по сметката му не са постъпили. Томов засегна и темата около делата на бившите играчи на "червените" Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня.

Заради тях на клуба беше наложена санкция за спиране на трансферите в период на една година. Вчера юридическият екип се похвали, че санкцията е вдигната, но още нищо не е окончателно.

"Нашите адвокати спечелиха делата около Нилсон и Тенгариня. Но това е нещо нормално, просто някои от 150-те срещу нас. Решението на съда все още не е окончателно, но това бяха най-скъпите дела" - успокои Томов.

"Колкото до Гъргоров, няма проблеми при него, ще му платим. Няма притеснения, просто имаме малки разминавания с него за сумите. Колкото до сектор Г, днес очаквам да дойде инспекция и в петък да отворим трибуните му за мача с Ботев" - сподели още Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички