ЦСКА изкара рутинна процедура на УЕФА за грандиозен успех


ЦСКА изкара рутинна процедура на УЕФА за грандиозен успех

8597 0

Европейската футболна централа е спряла наказанието на ЦСКА да не извършва трансфери. Това оповести един от адвокатите на "червените" - Георги Гайдаров. Според думите му УЕФА e изпратила факс до клуба, с който го уведомява, че санкцията отпада, докато трае обжалването.

Това обаче не е кой знае какъв повод за радост, тъй като става дума за рутинна процедура. Същото се случи и с Барселона, и с ПСЖ, с всички клубове, които са наказвани по този начин.

Явно е, че става дума за поредния пиар на клуба, с който се цели да се покаже подобрение на процесите на "Българска армия" при сегашното ръководство.

Припомняме, че наказанието на УЕФА бе наложено на ЦСКА заради загубеното дело от двама бившия футболисти на клуба - Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня.

Ето какво съобщи адвокат Гайдаров във групата "Акции и акционери на ЦСКА (София)":

Уважаеми Армейци,

от името на нашият юридически екип, включващ адвокат Елена Тодоровска, д-р по право Борис Колев и моята скромна персона, в резултата на обжалването по казуса Нилсон и Тенгариня, получихме факс, с който ни уведомяват, че е спряно наказанието наложено на "ПФК ЦСКА" АД за извършване на трансфери. Доколкото това е временна мярка и делото не е приключило не можем да си позволим да публикуваме документи по делото, но считаме, че след няколко месеца и след успешното му приключваме ще публикуваме и крайното решение, така и някои много интересни документи по него.

Считаме, че това е успех за цялата армейска общност.

САМО ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички