Томов: Борисов и Иванов правиха свинщини, а после се измъкнаха като мишоци


Томов: Борисов и Иванов правиха свинщини, а после се измъкнаха като мишоци

47740 0

Александър Томов нападна жестоко предшествениците си в ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов. Председателят на НС на "армейците" се разприказва след 5:0 над Марек в мача от 6-ия кръг на "А" група и наказанието, което ФИФА наложи на клуба. Както е известно, международната футболна централа забрани трансферите в клуба до 2016 година заради неплатени задължения към футболисти. Томов разкри също, че ЦСКА е изпуснал инвеститор, който е бил готов да извади 25 милиона евро.

"Не му дадоха да инвестира тази сума! Това е дискриминация спрямо ЦСКА от 10 години, изрева Сашо Томов. - По начало има много приходи в ЦСКА, те ще бъдат обявени в новия баланс. Благодаря на всички акционери на ЦСКА. От тях са дошли около 2 милиона".

Александър Томов отдели доста време да говори и за Димитър Борисов и Иво Иванов, който нападна остро сегашната управа на "армейците" в интервю преди няколко дни. Най-трудното за нас мина през есента на миналата година. Но мен ме е срам от самия начин, по който стават тези неща. Ако има държава, нека потърси правдата. ЦСКА ще плаща всичко, което е било грях на много грешни хора. Сега решаваме успоредно две неща - финансовата стабилизация и изграждането на много мощен отбор. Отдавам атаките на плащане на подкупи. Нима не им копаха гроб, нима не искаха да фалират клуба. Не искам да се занимавам с тези момчета, това е ниво на Металург Перник. В голяма степен го знаехме това нащо, когато взехме клуба, но не знаехме, че този конкретен случай ще се получи точно така. Не го ли е срам този човек от вестника, който сигурно пак ще ме плюе. Познавам го отдавна, затова тези вестници са малотиражки. Решението за съд е на Управителния съвет. Мисля, че има 7 или 8 яки клевети, които могат да се докажат. Видях глупости, които твърдят, че Томов е профукал 150 000 лева за реклама. Не сме дали нито лев, просто хората решиха да ни помогнат. Втора лъжа е заплатата на Стойчо Младенов. И за "Кремиковци" не платиха. Нима не помните какво беше на "Армията". Седем месеца не са плащали нищо. Питайте хората тук! "Панчарево" е погром. Фирмата, която го е направила, е прибрала всичко и търси още пари. Тя е пернишка. Никога нямаше да атакувам Димитър Борисов и Иво Иванов ако не бяха продали фирмата и се измъкнаха като мишоци. Иначе има правен спор - ние казваме, че дължат пари, те твърдят друго. Като са правили всички тези свинщини, да си понесат последиците!".

Сашо Томов се оплака, че ремонтът на Сектор Г на "Българска армия" се случва много бавно и трудно, заради липса на разрешителни. Въпреки това ЦСКА ще организира голям празник на 6-и септември, когато ще играе приятелски мач срещу известен европейски клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички