Томов: Ако базите станат наши, никой не може да ни спре


Томов: Ако базите станат наши, никой не може да ни спре

3269 0

Хора, близки до политици и свързани икономически с други клубове, са се опитали да закрият ЦСКА преди една година Те също така и пречат много на "червените" да се сдобият с базите. Това ексклузивно разкритие направи председателят на Надзорния съвет на "червените" Александър Томов, който беше специален гост в предаването Sport7 по TV7.

"Има група лица, които пречат открито. Няма да заявя техните имена, те са на върховете на държавата, свързани с други отбори, с които имат икономически интереси. Те пречат активно, защото, ако ЦСКА вземе базите, трудно ще има спирачка при положение на моите международни позиции и това, че практически имаме инвеститор, на който съм дал банково бордеро за 25 млн. евро. Показах го на съответните министри в миналото правителство, казах им, че това е реално – 1000 евро на седалка, модерен стадион за 20-25 хил., но пак не дадоха базите. Причините са, че има хора, които имат други интереси и са срещу ЦСКА. Това са същите хора, които миналата година с много голяма радост гледаха как клубът го фалират и го пращат при аматьорите. Разбира се, те се възползваха от тази ситуация. Говорим за хора, които са свързани с политиката и се намират близко икономически до други отбори и собственици на други клубове" - каза Томов, след което допълни, че Сектор "Г" още не е завършен, тъй като изкачат непрестанни разходи, които са наложителни.

Томов увери още, че Емил Димитров ще получи пари за продажбата на Ивайло Чочев в Палермо, но "червените" имат да получават още от трансферната сума, което им дава формално основание да не плащат за национала.

"Освен това имаме да взимаме пари от Мерсин за Спас Делев и днес говорих с ФИФА за това. При делата срещу нас получаваме много бързи решения, за това се точи над една година. То е за над 1 млн. Ако до утре няма решение, ще намеря начин да стигна до Сеп Блатер, ако трябва. Мога да го направя" - каза още Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички