Тодоров: Даваме доброволно ЦСКА, атаката е персонално към Томов


Тодоров: Даваме доброволно ЦСКА, атаката е персонално към Томов

1590 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че двамата с Александър Томов не се интересуват кой ще бъде мажоритарен собственик на клуба, а усилията им ще бъдат насочени към спасяването на лиценза на клуба.

Той отново е застрашен, след като по-рано днес бизнесмените Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков излязоха с декларация, в която обявиха, че се отказват от купуването на "армейския" клуб заради "фарса" на Александър Томов.

"Пари като намерим, ще ги хвърлим за спасението на клуба. Не ни интересува кой е мажоритарен собственик. Аз вече казах на Манджуков, ако иска - да си води изпълнителен директор. Ние даваме доброволно ЦСКА", коментира той пред журналистите, събрали се днес на стадион "Българска армия".

Запитан кога за последно фамилиите са дали пари за ЦСКА, той обяви: "Преди Нова година, когато платихме за Пакурар. Лагерът беше платен от парите по трансфера на Серджиу Буш".

Запитан дали има опасения за реакциите на феновете, Тодоров заяви: "С тази цел се направи това. Атаката е персонално към г-н Томов". Шефът на "червените" заяви, че не знае дали все още актуалният мажоритарен собственик ще се появи днес на "Армията".

На въпрос какво мислят за случилото се другите акционери, той заяви: "Ще се чуем следобед с други от акционерите с възможности".

"Не можем да елиминираме Инджов и Манджуков, с дребни игрички не се занимаваме. Ако някой реши да стане мажоритарен собственик, ще си плати преди 31 март. И това е вариант", допълни Александър Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички