От ЦСКА отговориха: Това са елементарни лъжи, имаме план "Б"


От ЦСКА отговориха: Това са елементарни лъжи, имаме план "Б"
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1321 0

От ръководството на ЦСКА излязоха с официално обръщение до медиите и до всички свои привърженици. В него те отговарят на нападките на акционерите Инджов и Манджуков и заявяват, че имат резервен план за спасението на отбора.

Ето и пълния текст на декларацията:

До всички привърженици на ЦСКА

До медиите

Декларацията на лицата П.Манджуков и Ю.Инджов е достойна за съжаление. Причината не е в отказа им да помогнат на ПФК ЦСКА АД, а в използването на елементарни лъжи , които лесно могат да бъдат опровергани.

Оставаме с впечатлението, че намесата на двамата в делата на ПФК ЦСКА АД, атака им срещу Ст. Младенов, както и последните им действия са част от опит армейският клуб да бъде поставен на колене. "Спомоществователството" на П.Манджуков и Ю.Инджов в края на 2014 година е свързано с принудителен залог на големи пакети акции и с висока лихва от 7%. Смешно и несериозно е изявлението, че на тях им е било отказвана информация за финансите на клуба. За това са свидетели десетки служители, начело с изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Александър Тодоров, които работеха през цялото време лично с Инджов и които отговаряха на всяко негово искане.

Ще направим всичко възможно, за да се спаси клубът, както сме правили досега . Имаме резервен план , по който се работи в момента.

Припомняме, че по-рано днес Манджуков и Инджов излязоха с официална декларация, в която заявиха, че се отказват от ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички