Тодоров: Бивши юристи да не ми дават акъл


Тодоров: Бивши юристи да не ми дават акъл

2022 0

"Атаките на Градев и Василев са смехотворни. Ще установим тепърва дали това, което те говорят, е истина. Докато има дела, които са от времето на "Титан", до тогава ще има и такива връзки. Докато се изчистят делата, но за това трябва време. Тепърва има дела, по които ще има решения. Няма какво да отговоря на нападките на "Титан", те ще трябва да отговарят, където трябва", намекна за съдебна развръзка Тодоров.

Според него предишното ръководство е докарало клуба до предумишлен фалит, но това тепърва ще се установи.

"Свикнал съм да има атаки срещу мен. Готов съм за тях. Не се притеснявам от това, защото каузата за спасението на ЦСКА е по-важна от всичко в този момент. Имали сме добри отношения с Венци Живков, не го крия, но в крайна сметка той е виновен до толкова, че е подписал тези договори. След това други се облагодетелстват и не ми е приятно ние да сме в ролята на глупаци, които изплащат надробеното от други. И бивши юристи да ми дават акъл как да управляваме ЦСКА, при положение, че те са го докарали до фалит", каза Тодоров.

Александър Тодоров е бил подготвен за реакцията на Ботев Пловдив по казуса за Анибел Анисе и дължимите суми за трансфера му в Лудогорец. "На тях им е изгодно нещата да се протакат и да минем през съд. Това явно ще е неизбежно", допълни той.

Малко по-рано Георги Градев отхвърли обвиненията, че претендира за 320 000 лв. от ЦСКА, за което бе обвинен в декларация от клуба.

"Нито претендирам за 320 000 евро от ЦСКА (явно бъркат човека), нито съм предизвикал дела срещу ЦСКА, когато съм защитавал клуба пред ФИФА (който все още няма загубено дело, което аз съм водил докрай)! Дори едно такова дело не могат да дадат за пример! Клеветниците отново се крият зад марката ЦСКА, но не застават с имената си зад поредната порция клевети без грам доказателство", коментира адвокатът.

Според него за въпросните 320 000 евро ЦСКА вече е осъден от друг човек, който е довел въпросните футболисти в ЦСКА и чието име и подпис като агент на ЦСКА стои в трудовите договори на футболистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички