Радостин Василев предвиди тотален срив в ЦСКА


Радостин Василев предвиди тотален срив в ЦСКА

2826 0

Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев на свой ред отговори на нападките на сегашното ръководство. Младият адвокат се закани да разнищи Сашо Тодоров и Сашо Томов.

"Явно многото лъжи на това така наречено ръководство на ЦСКА през последната година и половина са довели до тоталната административна и финансова безизходица на клуба и скоро ще има тотален срив. Прехвърлянето на вината няма как да се получи, защото единствено отговорен за проблемите на клуба в момента, ако има такива, е неговият собственик (осъждан на 9 години затвор за източване на ЦСКА) и изпълнителният директор, които са знаели какво купуват и го управляват близо 2 години. Александър Томов да си купи ЦСКА е равносилно на това аз да си купя Барселона (шизофренна химера), написа в профила си във Facebook Руди Василев.

"ЦСКА е огромна хапка за тази "честна" устичка. Единствената цел на Томов при вземането на ЦСКА е да го ползва като щит, за да не влезне в затвора. Всеки друг келепир е добре дошъл - щом има балъци, да плащат. Призовавам феновете на ЦСКА да не се поддават на елементарните манипулации на тази шайка!", допълни юристът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички