Тодор Янчев: ЦСКА има голям шанс да влезе в групите


Тодор Янчев: ЦСКА има голям шанс да влезе в групите

1551 0

Тодор Янчев коментира предстоящия двубой на ЦСКА с Базел, който ще определи кой ще влезе в групите на Лига Европа. Според легендата на "червените" отборът на Стамен Белчев има всички шансове да се справи с швейцарците.

"С оглед самото провеждане на надпреварата, мачовете са по един – всичко е възможно. Това са 90 минути плюс евентуално 30 минути продължения, в които всичко се решава. За мен ЦСКА има голям шанс да влезе в групите. Базел също си има своите проблеми. Важен фактор е липсата на публика. Не знам дали знаете, но Базел има страхотна агитка – нещо като еквивалент на Сектор „Г“. Тунелът, от който ние излизахме тогава (за гостите), е точно при тяхната агитка, феновете им се падаха от дясната ни страна. Бих казал повече от бурни привърженици, създават много добра атмосфера", заяви той пред Bооkmaker-ratings.

"В днешния футбол слаби противници няма. Нека да не ги категоризираме, че този е слаб или онзи е по-слаб. Виждате какви резултати се получават и какви отбори продължават напред, елиминирайки уж считани за фаворити. Футболът в Европа и света се изравни – няма слаби противници. Това, което беше едно време, че ние сме учели тези на футбол, или онези сме ги отстранявали с лекота – мина това време. ЦСКА обаче не за първи път елиминира три противника в Европа и не виждам нищо сензационно в това. Знаете какви успехи сме постигали в богатата история на клуба", допълни още той. А какви са шансовете на ЦСКА да победи Базел според Стамен Белчев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички