Тобиас Хайнц коментира твърденията на Велчев, че хазартът му се отразява зле


Тобиас Хайнц коментира твърденията на Велчев, че хазартът му се отразява зле
Снимка: Колаж: SportLive.bg

17210 0

Тобиас Хайнц за първи път коментира обвиненията, че изпитва хазартна зависимост, която не му се отразява добре. Норвежецът бе разкрит от лидера на "червените" фенове Иван Велчев през есента на 2023-а. 

Хайнц отговори на критиките за хазарта

Само преди един месец Кюстендилеца сподели снимка на Хайнц от казино и отново засегна чувствителната тема. Сега футболистът каза, че той няма подобни проблеми и във времето дори е говорил с треньора и клуба. 

Днес креативният футболист беше награден като Играч на 28-ия кръг. Той реализира един от двата гола във вратата на Левски по време на Вечното дерби.

Коментарът на Хайнц

"Знам за кой период говорите. Трудно ми е да обясня защо формата ми спадна, защото не промених нищо в своето ежедневие и начин на живот с тренировките. Може би просто имах проблем с ритъма си на игра, но треньорът вярваше в мен и успях да изляза от трудната ситуация. Аз знам какво мога и искам да дам на отбора, но има такива моменти", обясни Тобиас и добави по темата за хазарта:

"Да, чух за това. Говорих с треньора, с клуба. Това е много крайно твърдение, защото аз нямам такъв проблем. Фокусиран съм върху своя начин на живот и не знам защо някои хора биха говорили за това.

Мотивацията ми да играя добре винаги е налице. Новият треньор няма да повлияе на мотивацията ми, защото аз винаги имам мотивация да играя. Показах, че съм добър футболист за това първенство и ще се опитам да продължа по същия начин".

Вижте какво още каза Тобиас Хайнц по време на награждаването си!

Още: Новината за Нестор Ел Маестро накара Ники Кънчев да напише 2 изречения във Фейсбук

Легенда на ЦСКА критикува Нестор Ел Маестро и обясни защо футболисти и ръководители не харесват Любослав Пенев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички