"TMW" разясни защо Мазику се дърпа за Кремонезе - не е от лоялност към ЦСКА


"TMW" разясни защо Мазику се дърпа за Кремонезе - не е от лоялност към ЦСКА
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3345 0

Днес стана ясно, че членът на италианската Серия Б - Кремонезе, има интерес към защитника на ЦСКА Брадли Мазику. Беше обявено също така, че французинът е отказал офертата, предложена му от клуба, тъй като не желае да напуска стадион "Българска армия".

Внимателен прочит на статията в "Tutto Mercato Web" обаче разкрива някои други детайли, а именно, че футболистът иска да изчака края на настоящия сезон, за да се "освободи" от договора си с "червените". Като свободен агент той се надява по-лесно да си намери нов отбор, който да му предложи по-добри условия.

Италианската медия посочва, че към Мазику интерес проявяват няколко клуба от Турция, като офертите им са сериозни. Играчът обаче иска "важен ангажимент" - нещо, което може да се тълкува двояко. На първо място, той иска да бъде пожелан в по-добър клуб, а на второ - би желал да бъде привлечен не на пожар, а след добро обмисляне, за да се надява на по-дългосрочен договор. Както е известно, от ЦСКА искаха да го задържат, но бекът явно мисли за нов отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички