Титуляр на Македония Гьорче Петров разкри фаворита в мача с ЦСКА


Титуляр на Македония Гьорче Петров разкри фаворита в мача с ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

1184 0

Един от неизменните титуляри на Македония Гьорче Петров - Матеус Лемос, сподели очакванията си за предстоящия мач на неговия тим срещу ЦСКА от първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Пред "Дарик радио и dsport" офанзивният футболист каза, че "армейците" са фаворит в срещата, но той и неговите съотборници се готвят за предизвикателството.

„Очаквам много важен мач. Не само за мен, а и за целия ми отбор. Добре сме се настроили за това. Знаем, че ще е трудна среща. Те влизат в мачовете като фаворити. В моята глава е ясно, че няма да бъде лесно", започна крилото.

"Знам, че ни предстоят трудни двубои. Подготвихме се много за това, което се задава. Това са важни мачове за развитието на нашия футболен живот. Всеки много иска да играе в тези мачове от Лигата на Конференциите.

Ние сме отбор като семейство. Много сме единни като тим. Никога не мислим за поражение. В главите ни винаги е нагласата за победа. В най-лошия случай равенство, но когато гостуваме.

Направихме добра подготовка. Бяхме приети много добре тук. Подготовката продължи 14 дни, беше доста интензивна. Мисля, че се получи много добре.

Предстоящата седмица ще е времето да анализираме нашия съперник детайлно. Гледахме първия им мач от шампионата и това, което видях е, че са много силен отбор. Още не сме ги анализирали сериозно, но това със сигурност ще се случи в идните дни.

Това, което ние знаем е, че мачът ще се играе на стадиона на федерацията. Няма да е на главния стадион. Никога не съм играл там, ще ми бъде за първи път.

Ние не влизаме в тези срещи като фаворит. Смятам, че това е така, защото българското първенство е по-силно. За нас е голям шанс да играем в Европа и сме много фокусирани. Това е добре и не го правя само аз, а всички в отбора ни. Да играеш в европейските турнири е голям шанс.

Иначе не познавам нито един бразилски футболист, който играе в България. Поне на този етап е така", допълни още той.

Към момента македонският клуб е отпуснал прекалено малък брой билети на "червените" фенове, ето колко точно са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички