Тибо Вион: ЦСКА е голям отбор с история, която ние продължаваме да пишем


Тибо Вион: ЦСКА е голям отбор с история, която ние продължаваме да пишем
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2029 0

Един от най-постоянните играчи на ЦСКА - Тибо Вион, коментира как се чувства по време на престоя си в 31-кратния шампион. Той определи "червените" като голям клуб и изрази надежди, че ще триумфират за титлата в Първа лига.

След пристигането си на "Българска армия" французинът има на сметката си изиграни 79 мача за родния гранд. В тях той записва 2 гола и 10 асистенции. Ролята му е универсална - в различни периоди той се състезава като краен бранител, полузащитник и дори крило. Най-полезен обаче е в центъра на игрището. 

„България е добра, живея в столицата. София е хубав град, в който имаш много възможности. Можем да отидем с децата на басейн или планина през лятото или пък вършим нещо друго интересно", коментира Вион пред френския "Culture Grenat". Той обърна и специално внимание на ситуацията в ЦСКА.

"Що се отнася до футбол, ЦСКА е голям отбор с история в България. Това е европейски клуб, който в миналото винаги е бил много успешен в международните надпревари. Ние също влизаме две години поред в групите. Първо в тези на Лига Европа, а след това и на Лигата на конференциите.

Тази година пак играхме плейофи, което е достоен резултат за нас. ЦСКА е велик отбор с много трофеи и славно минало. Целим се високо. Надявам се, че ще продължим да пишем история, че ще играем отново в Европа, както и че ще спечелим титлата в България“, завърши той.

Междувременно Вион засвидетелства желанието си да продължи да се състезава за "армейците". Той преподписа договора си с клуба. Ето за колко време французинът остава на "Армията"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички