Тежките наказания за Малинов и Бодуров бяха потвърдени от УЕФА


Тежките наказания за Малинов и Бодуров бяха потвърдени от УЕФА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1712 0

Станаха ясни наказанията на футболистите на ЦСКА - Кристиян Малинов и Николай Бодуров за получените червени картони в реванша срещу Рига. Двамата ще изтърпят наказание от 3 мача в Лига Европа, като първата среща вече мина срещу Адмира.

Санкцията е заради мелето, което бе предизвикано, след като ЦСКА победи с дузпи латвийския ФК Рига в първия предварителен кръг на Лига Европа. След края на двубоя двата отбора се сдърпаха, като реферът изгони Бодуров, Малинов, Володимир Байенко и Богдан Ващук. По време на двубоя той показа още два червени картона, но за игрови ситуации.

Николай Бодуров е посочен като инициатор на мелето след мача, след като се сдърпал с капитана на домакините Володимир Байенко. След това връхлетял и Димитър Вутов, който нанесъл удар по играча на ФК Рига, пише "24 часа". И едва след това били изгонени Малинов и Богдан Ващюк. Основанието на червените картони на всички е “брутално поведение”.При това положение Нестор Ел Маестро няма да може да разчита на капитана си Бодуров и Малинов и в реванша срещу “Флайераларм Адмира” в четвъртък, както и в първия двубой от третия предварителен кръг. “Червените” са изключително близо до него, след като разгромиха австрийския тим с 3:0 у дома и ги очаква малко по-лесен реванш.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички