Сънди: Не съм бил в клуб като ЦСКА, в който не се знае какво ще стане утре


Сънди: Не съм бил в клуб като ЦСКА, в който не се знае какво ще стане утре
Снимка: БГНЕС

1583 0

Футболистът на ЦСКА Стивън Сънди заяви, че никога до сега в кариерата си не е бил в отбор, където постоянно нещо се променя и нищо не е сигурно. Той коментира още как се отразява неяснотата в ЦСКА на играчите, слабите резултати и идването на Любослав Пенев като старши треньор.

"Всички проблеми около ЦСКА, забавянията на плащанията и неяснотата около бъдещето плашат някои играчи. Нормално е, защото част от нас не са били поставяни в подобна ситуация и сега им е трудно да се справят. Аз например никога не съм се намирал в такъв клуб, където не се знае какво ще стане утре. Реално не знам дори какво ще се случи в следващия един час! Винаги може да изскочи нещо ново, нещо непредвидено, което да донесе някаква изненада... И тази несигурност естествено се отразява тежко на футболистите. Донякъде това повлия и на слабите ни резултати от началото на пролетта. Но не е единственото. И друг път ми се е случвало - натрупваш 3-4 мача без успех и всичко се скапва. Дори сам не можеш да си дадеш отговор какво става. Играчите не сме си давали по-малко усилия. Напротив - бягаме здраво, раздаваме се, но просто не вкарваме и не вкарваме.", сподели Сънди пред "Тема спорт".

Халфът коментира и назначаването на Любо Пенев начело на отбора. "Идването на Любослав Пенев обаче свали от напрежението. Направи ни по-спокойни. Той е изключително качествен треньор, разбира много добре играчите. Все пак самият Пенев е бил футболист на много високо ниво. Аз съм играл във Валенсия, той също, това го знам. Но, честно казано, преди да дойда в ЦСКА, не бях чувал нещо по-специално за него. Бях го виждал само веднъж - в компанията на Стойчо Младенов. Питах Маркинъос кой е това и той ми отговори: "Не го ли познаваш? Пенев е голям играч и отличен треньор!" Тогава не се замислих, но ето че ни стана наставник. Светът е малък", добави Сънди.

В момента ЦСКА заема четвъртото място във временното класиране с актив от 48 точки, колкото има и петия Берое. "Червените" се сринаха през пролетния полусезон, като вече 10 мача не могат да вкарат гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички