Треньорът на Ботев: Можем да сме в призовата тройка


Треньорът на Ботев: Можем да сме в призовата тройка
Снимка: Официален сайт на Ботев

1086 0

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев беше много развълнуван след победата на неговия тим с 2:0 над ЦСКА.

"Жълто-черните" изиграха страхотен двубой и тотално обезличиха "червените", с което успяха да се доберат до място в топ 6, изхвърляйки "Левски" от там.

"Много го желаехме този успех. Развълнуван съм и съм много щастлив. Ботев е велик клуб и заслужава място в призовата тройка, а не само в шестицата. Финалните ми думи преди да излезем на терена бяха да играем за публиката Те са невероятни и ни подкрепят. Те са фактора, който до голяма степен ни кара да играем така.

Едно голямо благодаря на футболистите. Те показаха мъжество и характер и в трите мача. Трябва да се стремим да запазим това постоянство. То е много важно за нас и за всеки един футболист. Това трябва да стане основна наша черта. Искахме Момчил Цветанов да търси пространство зад централните защитници. Получи се и много сме доволни.

ЦСКА са гранд, имат отлични индивидуалности. Готвихме се за труден мач и така се оказа. Отбелязахме два гола, а през втората част успяхме да ги запазим. За нас беше много важно да играем подобни мачове., като днешния. За развитието на младите футболисти ще бъде от особено значение. Мисля, че след това, което направихме, единственото за нас е да се наслаждаваме на мачовете до края на първенството", сподели Пенчев след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички