ЦСКА допусна 3-и гол във "В" група, но вече има над 100 вкарани


ЦСКА допусна 3-и гол във "В" група, но вече има над 100 вкарани
Снимка: БГНЕС

1202 0

Отборът на ЦСКА постигна една от целите си през настоящия сезон, след като възпитаниците на Христо Янев вече имат над 100 отбелязани гола във "В" група. Това стана факт днес по време на символичното гостуване срещу отбора на София 2010, като "червените" спечелиха срещата с 5:1.

Капитанът на тима Борис Галчев откри головата сметка на 32-кратния шампиона на България с изпълнение от пряк свободен удар, а Миро Иванов в 27' си отбеляза автогол. До почивката падна още два гола, като единият бе дело на Преслав Йорданов, който вкара на празна врата.

Второто попадение панда по леко куриозен начин. В 42' Момчил Цветанов опита прострелно центриране, което обаче рикошира във вратаря и се озова в мрежата - 0:4 за ЦСКА. 

Отново Галчев и отново от пряк свободен удар бе точен за 0:5, преди Радой Божилов да запише името си в историята на футбола като първият футболист с гол срещу ЦСКА от игрова ситуация. По-рано през сезона той беше освободен именно от селекцията на "Червените".

Така полуфиналистът за Купата на България има 3 допуснати гола в своята врата, но с 5-те попадения днес вече има 103 отбелязани гола, и то само в 23 мача. "Армейците" са първи в класирането, без загубена нито точка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички