Стойчо: Убеден съм, няма да ни елиминират


Стойчо: Убеден съм, няма да ни елиминират

831 0

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е оптимист преди мачь-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа с молдовския Зимбру.

Мачът е от 20,00 часа. Първия двубой, играл се в София, завърши 1:1. Въпреки неблагоприятния турнирен резултат за "армейците", Младенов е оптимист за реванша.

"Аз съм от треньорите, които мислят позитивно и преди мача трябва да говоря хубави неща на момчетата, а не какво би станало, ако отпаднем. Убеден съм, че няма да бъдем елиминирани, тъй като сме подготвени във всяко едно отношение".

"Имахме проблеми в София, но мисля, че вече сме ги преодолели. Вярвам, че ще вкараме достатъчно голове, за да си осигурим победата и да не се повтарят нещата от София. Аз съм оптимист. Убеден съм, че сме по-добрият отбор и ще продължим напред. Допускаме, че може да се стигне и до дузпи. Съперникът е силен при статични положения, миналия мач така ни вкараха гол, така елиминираха и Шкендия. Ние обаче сме се подготвили за всичко", заяви наставникът на "армейците".

Добрата новина за ЦСКА е, че доскоро контузените Тони Силва, Пламен Крачунов и Александър Тунчев са вече възстановени. Очаква се и тримата да вземат участие в мача, но "поетапно" по думите на Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички