Стойчо със само една дилема преди Локо (Сф)


Стойчо със само една дилема преди Локо (Сф)
Снимка: Иван Йочев

1120 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов има само една дилема в избора на стартов състав за утрешното важно дерби срещу Локомотив (София), пише "Тема Спорт". Специалистът има колебания за партньора на Маркиньос в центъра на халфовата линия. С шансове 50 на 50 за титулярно място са Сънди и Бръкляча, дилема която Младенов ще разреши след тренировката днес.

Иначе отборът проведе зимната си подготовка при отлични условия, а добрата новина за Стойчо Младенов е, че титулярите от есента бяха опазени от контузии. Жертви все пак имаше - Еденилсон е аут до края на сезона, но той така или иначе бе периферна фигура, а капитанът Валентин Илиев ще почака още около месец и половина, преди да се завърне на терена. Бранителят обаче е в лазарета от октомври насам, така че това не е новина за Младенов.

Наставникът на "червените" има богат избор за стартовия състав. Заедно с четирите нови попълнения, които попадат в групата - Уваренко, Бръкляча, Фортеш и Николич, треньорът разполага с по две опции за всеки пост. Въпреки това Стойчо ще заложи на изпитания състав от есента. Вратар ще е Дивиш, а отбраната ще е във вече изпитаната подредба - Василев отдясно, Оршулич и Тунчев в центъра и Кукоч отляво.

В офанзивен план промени не са предвидени - дясно крило ще е Силва, ляво Соарес, а зад нападателя Йоахим ще действа Фелипе. В хода на двубоя в игра се очаква да се появят Николич и Фортеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички