Стойне Манолов: Кабаков ще изпълни поръчка срещу ЦСКА


Стойне Манолов: Кабаков ще изпълни поръчка срещу ЦСКА

1782 0

Близкият дo ЦСКА бизнесмен Стойне Манолов изрази опасенията си от назначението на Георги Кабаков за главен рефер на двубоя между "червените" и Локо (Сф) утре.

"Ще бъде много трудно на ЦСКА. Предстои страшно тежък мач, но титлата минава през "Надежда". Ако не бием там, положението ще стане доста сложно", каза Манолов пред "Тема Спорт".

"Имам огромни притеснения спрямо съдията. Няма да се учудя, ако Кабаков изпълни поръчка срещу ЦСКА. Докато Лудогорец не стане шампион, някои хора няма да се успокоят. И няма да е така само срещу Локо (София). Очаквам ЦСКА да води тежка битка срещу всички отбори и определени фактори", добави Манолов.

"Искам да ви припомня един случай с Кабаков - той ръководи мача между Локо (София) и Лудогорец на "Армията" през май 2012 година. Тогава разградчани победиха с гол на Гъргоров, но реферът активно им помогна, като изгони пресилено сина на Стойчо Младенов за единоборство в центъра на терена. Така че не едно, а две наум трябва да има ЦСКА преди предстоящата в неделя среща", каза още Манолов.

"При всички положения е обещана отборна премия на Локо и тя е огромна. В това едва ли може да има съмнения. Убеден съм, че такива бонуси ще бъдат хвърляни срещу ЦСКА във всеки един мач. Но чисто футболно отборът превъзхожда с класи Локо. Лошият терен обаче ще изравни нещата и това ме притеснява. Гъргоров не мисля, че ще окаже някакво кой знае какво влияние върху играта на Локо", каза още бизнесменът.

На въпрос притеснява ли го селекцията, по повод думи на Георги Илиев-Майкъла, че специално защитата е общо на сто години, Манолов отговори:

"Думите на този просто не желая да ги коментирам. Той навреди достатъчно на ЦСКА и е време да спре да се изказва по всяка тема", добави Манолов.

"Имам вяра в качествата и характера на Младенов и вярвам, че само той е способен да изведе отбора до титла. Стойчо е боец и няма да се примири лесно, няма да се предаде до последно", каза още Манолов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички