Стойчо Стоилов: Спечелихме мача честно, за разлика от един друг отбор


Стойчо Стоилов: Спечелихме мача честно, за разлика от един друг отбор
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2324 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че отборът е играл слабо срещу Етър, но все пак е заслужил победата. Той отново хвърли вината върху "друг отбор", който печели мачовете си със съдийска помощ, визирайки Лудогорец.

"Преди 3 дни играхме в Русе на тежък терен, беше трудно. Не играхме това, което аз очаквах, но поне взехме мача честно и коректно за разлика от един друг отбор, на който външни фактори помогнаха да спечели в Стара Загора", заяви Стойчо Стоилов пред клубната телевизия. 

"След 3 дни ни чака друг тежък мач в Благоевград. С оглед на това съм доволен, че си взехме мача честно и заслужено. За разлика, пак повтарям, от един друг отбор, който последните си 2 мача ги печели с безпрецедентна помощ, както един техен ръководен фактор се изрази. Шефът на съдиите не е бил фактор, че да се промени нещо. Щом Боби Михайлов знае кой от президентите звъни на съдиите, да излезе и да каже", каза още Стоилов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички