Стойчо Стоилов пак съзря конспирация и атака от трети лица срещу ЦСКА


Стойчо Стоилов пак съзря конспирация и атака от трети лица срещу ЦСКА
Снимка: БГНЕС

4381 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че трети лица са намесени в недопускането на отбора за участие в Лига Европа.

"Ще направим всичко възможно, което зависи от нас. Ще се опитаме поне да намалим наказанието. БФС водеше комуникацията с УЕФА. Ние няма как да водим комуникация с УЕФА. Разбира се, че сме неприятно изненадани. Лично аз не видях такова желание от БФС. Когато БФС имаше желание, Лудогорец бе пререгистриран като нов клуб и участва в Шампионска лига. По същия начин беше и с Ботев Пловдив. Мисля, че има двоен аршин.

"Аз не съм юрист, но виждам, че за едни хора може, а за други не“, коментира Стоилов.

"Мен цяла година ме хваща яд от двойния аршин от БФС. Не съм изненадан. Точно днес да излезе решението. Малко съм озадачен, че от УЕФА са се събрали в 9-10 часа сутринта, за да решат нашия проблем. Знаете, че утре е много важен ден за нашия клуб, тъй като е търгът. Мисля, че е направено умишлено. Решението може да е дошло и по-рано. Не знам точно. Разбира се, че е атака от трети лица. Това е прозрачно“, добави главният мениджър на ЦСКА.

"Третите лица могат да влияят с доноси и чрез БФС. Лицата са свързани и с търга. Не мога да коментирам нашите приоритети за следващия сезон. Явно много хора искат да унищожат този клуб – ЦСКА. Не изключвам пак провокации, както на първия търг. Нека видим какво ще стане. Аз винаги съм оптимист по принцип. Нека да оставим да мине търга".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички