Стамен Белчев: Лудогорец няма с какво да ни изненада


Стамен Белчев: Лудогорец няма с какво да ни изненада

1261 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обеща "червените" да покажат по-добра игра срещу Лудогорец, в сравнение с тази срещу Славия. 

"Играчите сами вдигнаха летвата на отбора и феновете очакват от тях да дават 100% във всеки мач. Дано да се покаже израстване в отбора и да се постигне победа утре в мача. Сигурен съм, че отборът ще покаже по-добро лице от това, което показа със Славия”, изрази увереност Белчев пред сайта на ЦСКА.

Той не смята, че двата отбора могат с нещо да се изненадат един друг. "Отборът на Лудогорец е същият от миналата година. Мисля, че сме наясно със силните им и слаби страни. Надявам се да използваме слабостите в играта им. Няма с какво да се изненадаме. Мисля, че малките детайли ще решат мача”.

" Очаквам да покажем истинското си лице, за което на моменти през пролетта загатнахме и на контролите в Австрия. Надявам се да го покажем и мисля, че няма да имаме проблеми. Надявам се да сме си извлекли нужните поуки и още утре на мача да се види това. През тая седмица отборът тренира на много добро ниво, концентрирани бяха през цялото време. Надявам се да нямаме проблеми и да е наред всичко. Надявам се да имаме повече концентрация при ситуациите пред вратата на противника, повече спокойствие и самочувствие да имаме и да реализираме създадените положения и да бъдем сигурни в защита", обясни наставникът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички