Стойчо предупреди: Който не е на ниво, отпада от състава!


Стойчо предупреди: Който не е на ниво, отпада от състава!

1315 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е дръпнал 20-минутна реч пред отбора вчера. Той планираше това да се случи още в сряда, но по една или друга причина разговорът му с футболистите бе отложен с 24 часа.

Поводът за речта на наставника бяха трите поредни загуби на старта на пролетния дял и готовността на Младенов да напусне треньорския пост. Той на два пъти изрази желание да си подаде оставката, но бе спиран от Александър Томов. Така Стойчо остава начело на "червените" поне за мача с Берое и е решил да вземе мерки срещу трагичното представяне на отбора, преди ЦСКА съвсем да е отпаднал от битката за титлата. За да вдигне футболистите, Младенов е прибегнал до изпитаната си марка - мотивацията.

Треньорът е опитал да придаде увереност на играчите, но и в същото време е отправил някои предупреждения към тях, твърди "Тема Спорт".

"Не можем да продължаваме по този начин. Дотук бяхме със загубите! Победа срещу Берое е абсолютно задължителна. няма накъде да се отстъпваме. Трябва да се борим до последно за титлата. Дотук с компромисите - този, който не играе на ниво, отпада от състава", категоричен бил Стойчо.

Той не е спестил нищо на футболистите и е изразил сериозното си разочарование от някои от тях. Младенов е разкритикувал представянето на тима по всички линии и е казал на част от играчите, че в събота срещу Берое ще получат последен шанс да докажат, че имат място в отбора. В противен случай Стойчо ще предприеме промени в състава.

"Не можем да разочароваме феновете повече. Можете да си представите какво ще се случи, ако не спечелим мача с Берое. Нямаме избор освен да победим. Това е последният ни шанс да останем в битката за титлата", е казал още Стойчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички