Официално: Стойчо Младенов остава треньор на ЦСКА


Официално: Стойчо Младенов остава треньор на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2000 0

"Стойчо Младенов остава треньор на ЦСКА. Той е морален човек. След 3 загуби подаде оставката си. Не я приех. Трудно е в плейофи да сменяш треньора. Футболистите са зад него. Който и да дойде ще му е трудно да се адаптира. Убедени сме че Стойчо Младенов е способен треньор", заяви главният акционер в ЦСКА Александър Томов на пресконференция на стадион "Българска армия".

Босът на "червените" сподели, че е обсъждал и с представители на феновете оставането на треньора на чело на тима, като мненията са били в полза на Младенов.

Той очаква още в следващия кръг, срещу Берое, тимът отново да започне да побеждава.

Томов отрече ЦСКА да е играла в Пловдив с мисълта да остави Левски в долната шестица.

"Загубата от Ботев е позорна. Твърдо искахме да победим. Не знам какво печелим от оставането на Левски в долната шестица, но знам какво губим - 6 точки" коментира Томов. Той поиска извинение от Тодор Батков за лишаването от участие в Европа през 2008-а година, като припомни, че в съда всичко е изяснено относно лиценза.

Също така е заведено дело срещу Градев и Вучков в Касационния съд и в Лозана. завели сзме делов в Лозана и ВКС. Стараем се да решаваме всички въпроси.

"Градев иска да спечели половин милион евро. Това е аморално. Няма основания да му се плаща. На такива сме платили 4 милиона до момента. След като мине делото във ВКС ще говорим по темата", каза Томов.

Босът на ЦСКА коментира и темата за Петър Манджуков, като заяви, че синът му - Ивайло остава в клуба, а парите на бизнесмена ще бъдат върнати на етапи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички