Стойчо моли Лъчо Танев да му търси безплатни футболисти


Стойчо моли Лъчо Танев да му търси безплатни футболисти

3346 0

Стойчо Младенов и мениджъра Лъчезар Танев са провели среща във връзка със зимната селекция на ЦСКА. Наставникът е помолил бившия футболист на „армейците“ да му потърси качествени свободни агенти от чужбина предава вестник "Тема Спорт".

Двамата се срещнаха през миналата седмица в комплекс "Царско село", като освен селекцията обсъдиха и състоянието на клуба. Танев отпразнува и рожден ден на 1 октомври.

През последните седмици Стойчо е пуснал своите връзки из цяла Европа в търсене на нови попълнения. Той се е свързал със свои близки мениджъри и ги е ангажирал да търсят подходящи играчи за ЦСКА. Не е изключено и Емил Данчев, който е акционер в клуба чрез дъщеря си, също да удари рамо при селекцията. Данчев изгледа срещата с Ботев в компанията на Томов.

През зимата основната селекционна цел на „червените“ ще е привличането на централен нападател. Чуждестранният интерес към футболисти на „армейците“ пък се засилва все повече в последно време. Луис Соарес-Платини е в полезрението на немски елитен клуб и не е изключено ръководството на 31-кратните шампиони да получи оферта за него още през зимата.

Тони Силва и Серджиу Буш също привличат интерес от страна на скаути от Западна Европа. Силва е следен от Спортинг Лисабон, а Буш от няколко италиански отбора в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички