На "Армията" платиха премиите за боя над Берое


На "Армията" платиха премиите за боя над Берое

2615 0

Футболистите на ЦСКА са получили премиите си за победата над Берое в петък около... 21:00 часа, или 25 минути след края на срещата с Ботев, пише "Тема Спорт".

Плащането на бонуси по късни доби се превърна в традиция при "червените". Вечерта преди гостуването си на "Тича" футболистите и спортно-техническият щаб получиха по една премия в... 23:30 часа, като се наложи част от играчите да бъдат събудени, за да слязат във фоайето на хотела и да си вземат заработеното.

След успеха в Стара Загора Александър Томов обяви въодушевено, че за този мач ще има специални премии, като дори ги нарече „нестандартни" и „нетрадиционни". Оказа се, че бонусите са си съвсем традиционни, след като играчите са получили по 1000 лева, раздадени им в пликове в съблекалнята след победата над Ботев. Така дължима в момента е само премията за трите точки срещу "канарчетата", която трябва да бъде изплатена преди мача с Литекс.

Има да се дава и заплатата за месец август, която вече е просрочена с 10 дни. Това месечно възнаграждение се очаква да бъде изплатено два-три дни преди вечното дерби с Левски, насрочено за 25 октомври, и така да се избегне натрупването на две заплати.

Близо 85 % от парите, които са изплатени на футболистите в петък вечерта, са дошли от продадените билети преди мача с Ботев, а останалата част от сумата е набавена от един от акционерите в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички