Стойчо Младенов: Убеден съм, че ще водя ЦСКА за пети път


Стойчо Младенов: Убеден съм, че ще водя ЦСКА за пети път

2775 0

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че е сигурен в това, че един ден отново ще води "червените". Треньорът призна, че през последните две години е имал разговори с единия от собствениците на клуба - Гриша Ганчев, за завръщане. В момента Младенов води казахстанския Кайсар, с който завърши на пето място в първенството през изминалия сезон.

"През последния месец не е имало разговори за завръщането ми в ЦСКА, но в тези две години имаше разговори с г-н Ганчев. Но предпочитам да не коментирам тази тема. Хубаво е, когато се спряга моето име за нашите фенове. Искам искрено да им благодаря за желанието, което показват, да се завърна и да бъда треньор. А тези, които не се радват, са от другата гилдия. Левскарите е нормално да бъдат недоволни от евентуално мое завръщане. Конкуренцията и борбата между тези два клуба ще продължи", заяви специалистът в предаването "Код Спорт" по ТВ+.

ЯСНО Е КЪДЕ СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ КАРИЕРАТА СИ

Запитан дали се очаква да поеме отбора за пети път в кариерата си, Младенов заяви: "Убеден съм в това! Всичко е въпрос на време. В много от моментите, когато е имало контакт, аз съм бил ангажиран с договор. Неминуемо това нещо ще се случи".

Междувременно треньорът може да направи голям жест към ЦСКА. Какъв е той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички