Стойчо Младенов с много тъжна равносметка за ЦСКА - призна нещо невиждано за тима с него


Стойчо Младенов с много тъжна равносметка за ЦСКА - призна нещо невиждано за тима с него
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

10235 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след нулевото равенство с Берое от Първа лига. Специалистът направи тъжната за тима равносметка, че е нямал никакво положение за гол. Той отбеляза, че това се случва за първи път, откакто е в отбора.

"Играта, която показахме, не заслужава оценка. Неорганизирано първо полувреме, дадохме много възможности и пространства на противника. Липсваше агресията, динамиката, скоростта. Това се получава винаги след евромачове, не знам на какво се дължи, психика ли...

Второто полувреме се подобрихме, но отново много брак. За първи път, откакто аз съм тук, нямахме положение за гол. Бяхме беззъби в офанзивен план днес. Днес освежихме с 5 състезатели. 5 свежи хора трябва да допринесат за играта и скоростта. Отдавам го на психиката. Явно не сме готови. 

Ако мачкаме противника, но не можем да вкараме, само изпускаме - това е липса на класа при завършека, но случаят не е такъв. Видяхме срещу Зоря. Непостоянството си казва думата. И срещу Царско село колебливо, и т.н. Днес се видя очевадно безпомощността в атака.

В ДНК-то на ЦСКА е след загуба да се мобилизира и да покаже нужната промяна. Днес не се получи. Затова говоря, че ни е необходимо време да работим върху много неща и върху психиката. Нямахме голови положения. Може и Кери да липсва, но не може ЦСКА да е зависим от един играч. Нашата креативност трябва да бъде на много по-силно ниво.

Берое отлично игра, дори ни надиграваше на моменти. Имаха положения за гол. Отличен треньор отсреща с отличен треньор. Срещу Арда задължително трябва да изглежда така, както на мен ми се иска. Трябва винаги да държим високо летвата, не можем да правим такива мачове като днес" - заяви Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички