Стойчо Младенов "разпиля" грешника за ЦСКА и отсече: Чувствам се ограбен


Стойчо Младенов "разпиля" грешника за ЦСКА и отсече: Чувствам се ограбен
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

13636 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много разочарован след загубата с 0:2 от Зоря (Луганск) в Лигата на конференциите. Той призна, че се чувства ограбен. Освен това бе много критичен към грешката на Томас Лам, която доведе до първия гол за опонента.

"Чувствам се все едно съм ограбен. Почти през цялото игрово време доминирахме, имахме ситуации, при по-голяма концентрация и класа можехме да отбележим и да спечелим. Футболът се играе с мозък. Интелектът не трябва да ни напуска, ако го притежаваме. В тези моменти се вижда, че имаме нужда от класа.

И в двата мача ни излъгаха. И в София, и тук ги надиграхме. Поздравявам момчетата с изключение на последните две ситуации. При първия гол да разиграваме там, да им дадем шанс да откраднат, това е липса на концентрация и на професионализъм. Всичките ни играчи бяха в тяхното наказателно поле.

Искахме да играем рационално, това се спази. Колкото повече мачът отиваше към края, толкова повече натискахме. Последното докосване винаги беше грешно. Нямаме други крила освен Йомов, Яник и Йоан. Последният претърпя няколко контузии, бе набрал ритъм, но получи контузия. Сега подобрява своето състояние. Нямаме други алтернативи. Нямам друг избор.

С победа ще изкарам отбора от тази ситуация. Тук ще видим волевите качества на някои играчи и на отбора като цяло" - заяви Младенов веднага след двубоя пред bTV Action.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички