Стойчо Младенов: Още една рутинна победа срещу Левски


Стойчо Младенов: Още една рутинна победа срещу Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1355 0

Предводителят на ЦСКА Стойчо Младенов остана много доволен от цялостното представяне на неговия тим след обрата над Левски. "Червените" стигнаха до успех с 2:1 на Националния стадион "Васил Левски".

„От всичко съм доволен. Искаше си ме да покажем по-добра игра в предишните мачове. Има умора във футболистите, липсваше ни свежест и агресия. Още една рутинна победа срещу Левски. Сега се освежим, за да може следващия мач да бъдем на висота“.

„Когато има умора, тя неминуемо се отразява на мисленето и на поведението. Закъснявахме в единоборствата. Дадохме инициативата. От нищото те съумяха да отбележат гол и затова трябваше да увеличим оборотите през втората част. Показахме енергия през второто полувреме. Можехме да отбележим и трети, и четвърти гол. Важното е, че създаваме голови ситуации, дори когато играем мудно. Това трябва да продължим да правим. Това трябва да бъде поведението ни във всички мачове“. 

„Даваме заслугата и на Левски. В каквото и състояние да се намират, те намират начин да изиграят този мач на върха на възможностите си и го направиха“.

„При гола бяхме пасивни и статични. Не търсехме топката, не се движехме. Левски печелеше единоборствата. Опитахме да се изненадаме със смените. При нас се получи“.

„Любовта между мен и феновете е безгранична. Тя съществува от моето идване в ЦСКА. Всички победи са еднакво специални и важни. Без значение в какъв момент се срещаме както за мен, така и за феновете. Това обясних на футболистите, че това е мачът на сезона и трябва да го спечелим на всяка цена“.

„Днес видяхте Турицов получи проблеми, Лам също. При Мухар също. Наситената програма и този интензитет идва малко в повече. Опитахме се да направим необходимите ротации. При някои се получава, при други не. Ще направим още един лагер в Банско, за да изравним силата на всички“, заяви Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички