Стойчо Младенов определи Моуриньо за най-добрия в света и постави Рома в топ 10 при отборите от Европа


Стойчо Младенов определи Моуриньо за най-добрия в света и постави Рома в топ 10 при отборите от Европа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1090 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори на пресконференция преди двубоя за "червените" срещу италианския гранд Рома на старта на груповата фаза на Лигата на конференциите. Той още веднъж подчерта, че трябва да бъде защитена честта на отбора.

"Трудно ще заменим отстъстващите играчи. Но имаме универсални футболисти, които могат да играят на тези постове. Ще направим нужните ротации. Надявам се да е успешно това, което сме замислили. Всеки един състезател, влагайки максимума от себе си, ще помогне и се надявам, че ще успеем да осъществим това, което имаме като идея.

Трудно можем да предположим какъв ще е съставът на Рома. Горе-долу имаме яснота. Знаем, че Моуриньо прави ротации. Очакваме да има четири-пет промени в състава му, в сравнение с предишния мач. Това, което момчетата направиха е блестящо и похвално. Вече сме в групите и те ще могат да трупат опит. Трябва да защитим честта и достойнството на ЦСКА. Именно в такива моменти футболистите ни не трябва да пропускат възможността да покажат качествата си пред цяла Европа.

Не съм гледал миналогодишния мач. Разликата е огромна. Миналата година Рома играеха друг футбол. Сега, под ръководството на най-добрия треньор в света, практикува коренно различен футбол. Сега Рома в Топ 10 на най-добрите отбори в Европа. Напълно съм наясно с философията и стила на игра на съперника през този сезон" - заяви Младенов.

А ето и доказателството, че Рома ще се хвърли на 100% срещу ЦСКА в Европа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички