Жозе Моуриньо с топло пожелание към ЦСКА: Да завършат втори в нашата група (ВИДЕО)


Жозе Моуриньо с топло пожелание към ЦСКА: Да завършат втори в нашата група (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3596 0

Българският гранд ЦСКА започва участието си в груповата фаза на новосформирания турнир на УЕФА Лигата на конференциите. "Армейците" ще срещнат стар познайник - италианският Рома, срещу който играха на два пъти преди година в групите на Лига Европа.

Преди сблъсъка старши треньорът на "вълците" Жозе Моуриньо се изказа много топло за "червените", като им пожела да завършат на второ място в групата - точно след неговия тим Рома. Освен това той спомена и Алан Пардю, и Христо Стоичков.

"ЦСКА е добър отбор с превъзходен треньор, който е много добре организиран. Не знам каква точно е ролята на Алан Пардю, но той е човек, който разполага с огромен опит в световния футбол. Със сигурност ще помогне за развитието на тима.

ЦСКА върви в правилната посока. Пожелавам им най доброто. Усещам емоционалната връзка на Христо Стоичков с отбора. Аз съм негов голям приятел. Стойчо Младенов игра във Витория (Сетубал), където бях треньор. Той беше невероятен играч За утрешния сблъсък мога да им пожелая само едно: да загубят мача, но все пак да завършат втори в нашата група" - бяха част от думите на Специалния за bTV.

А как Стойчо Младенов "подгря" феновете на ЦСКА преди заминаването към Рим?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички