Стойчо Младенов: Нека не говорим за подценяване срещу Левски


Стойчо Младенов: Нека не говорим за подценяване срещу Левски
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1518 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди дербито с Левски от Първа лига. Младенов заяви, че не бива да има никакво подценяване и такива мачове са решаващи за отбора, но не може да се каже и че има явен фаворит.

"Между тези два отбора никога не е имало явен фаворит. Погледнато малко по отвисоко на вас така ви се струва. В тези мачове никгоа няма явен фаворит, в този двубой не може да се каже със сигурност кой ще победи. На нас ни се  иска точно това да ни се случи и да победим Левски", започна Стойчо Младенов.

"Никога не може да се твърди за единия или другия отбор, че са слаби. И ние, и Левски имаме своите стойности, всеки ще се поставае да покаже най-доброто, което притежава. Не знам защо говорим за подценяване. Всеки във всяка една тренировка трябва да дава максимума и да изпълнява задачите от треньора и това се предава и по време на мачовете. Трябва да се принесе тази сериозност в мачовете."

"Има много по-голямо напрежение - грешка на тренировка си отива, анализира се, а в мача една грешка е фатална. Отговорността на всеки състезател е нормална. Няма отбор, който да подцени каквото и да било. Работех в страни, където до последния момент не се знае кой кого ще победи. Да не коментираме повече и да не споменаваме думата подценяване" 

"Вечното дерби е един барометър, който може да даде голям тласък на един от двата отбора, но може и да навреди. Тежко се приема загубата на всеки от двата отбора, а не би трябвало да е така. Гледаме комшиите и малко по-нататък - отношението на феновете и ръководството - имат задачи, които следват, имат своето търпение. За съжаление в България преминаваме тази граница и правим грешки, които се очертават като пагубни"

"Мено Кох ще се завърне след Нова година, Вион ще се завърне след прекъсването. При Чарлс нещатаа са по-сложни, до края на следващия месец ще го видим и него възстановен" 

"Познаваме се до болка, всеки треньор има своите идеи, своя стратегия за провеждане на мача, знаем си слабите страни, разузнали сме се до най-малките подробности. Радвам се, че притежават състезатели като Кери и Варела, те дават голямо разнообразие в офанзивен план, заредени са с качество, могат да отбележат и победното попадение, в много мачове ще ги използвам и двамата. Радвам се от връщането на Варела, радвам се, че Кери защитава моя избор. Сега не желая да говоря за мачовете от Лигата на конференциите. Смятам, че аз и моят екип си вършим добре работата", заяви Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички