Стойчо Младенов натиска за национал


Стойчо Младенов натиска за национал

1483 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е готов със списъка с набелязани футболисти за зимната селекция. "Червените" ще се опитат да привлекат не повече от 2-ма-3-ма играчи. Традицията да бъдат привличани дузина нови вече не е актуална. Всичко това обаче ще се случи само при положение, че не се стигне до продажба на някои от основните играчи. Вратар и нападател са приоритетите в предстоящите трансфери през януари, пише "Меридиан мач".

В плановете на Младенов е националът от Берое Венци Христов. ЦСКА все още не се е отказал от нападателя, за чието идване на "Армията" се шумеше миналата зима. Тогава "армейците" не успяха да платят 200 000 евро за юношата на Локо (Сф). В крайна сметка голмайсторът се озова вместо в Борисовата градина - в Металург (Донецк), където изкара кратък период под наем. настоящият договор на Христов с Берое изтича на 30 юни 2015 г.

На вратата Якуб Дивиш изглежда без алтернатива. Младият Анатоли Господинов все още не показва качества за титуляр. Ветеранът Стоян Колев пък предпочете треньорското поприще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички